quantity: 0 0,- Kč

!_recenze obchodu_!

29.07.2021

rychlé dodání zboží

23.06.2021

Naprostá spokojenost, pán byl ochotný dojít do skladu zjistit zda spací pytel je a volal zpět. Druhý den byl doma.

03.06.2021

Velmi rychlé vyřízení a dodání zboží, naprosto bez problémů.

27.05.2021

rychlé dodání

02.05.2021

Velká rychlost v dodávce objednaného zboží

01.05.2021

Rychlost doručení, komunikace

15.04.2021

Rychlé doručení, vše v pořádku.

09.04.2021

Nakupovala jsem v tomto obchodě opakovaně a opět bylo vše v naprostém pořádku a vyřízeno rychle. Doporučuji.

10.09.2020

Zboží obdrženo v deklarovaném termínu, vše v pořádku. Paní na telefonu byla velmi ochotná.

Dobrý den, děkujeme za pěknou recenzi. Tým Tazz-Sport.cz

23.08.2020

Velmi rychle doručení. Spolehlivý obchod.

Doporučuji. Žádala jsem o velmi rychle doručení a zboží mi bylo doručeno do 24 hodin, a to bydlím na venkově.

Dobrý den, děkujeme za Vaší recenzi. Pokud je to v našich silách, snažíme se zákazníkovi vyhovět ať už jde o rychlost dodání nebo jen specifický požadavek ;-) Tým Tazz-Sport.cz

09.08.2020

Proces objednání, doručení na určené místo a vyzvednutí byl jednoduchý, velmi rychlý a spolehlivý.

Děkujeme za Vaší recenzi. Tým Tazz-Sport.cz

23.03.2020

skvělá komunikace výběr zboží

-

První nákup a velká spokojenost... Doporučuji..

Dobrý den, jsme velmi rádi, že jste spokojeni s nákupem v našem obchodě. Tým Tazz-Sport.cz

26.02.2020

Rychlost a pružnost jednání

Velice děkujeme za Vaší recenzi. Tým Tazz-Sport.cz

18.07.2019

Dobrá komunikace, rychle dodané zboží.

Děkujeme za Váš nákup. Tým Tazz-sport.cz

31.05.2019

Kupuji bundy Warmpeaace, k plné své spokojenosti již 30 let.

Děkujeme za Váš nákup. Jsme rádi za Vaší spokojenost s výrobky Warmpeace, jelikož se snažíme vybírat značky a výrobky, které můžeme doporučovat svým zákazníkům a být si jistí jejich kvalitou. Tým Tazz-sport.cz

24.05.2019

asi rychlá reakce na objednávku

nemá kamennou pobočku takže jste závislý na doručení

Obchod reagoval bleskurychle na objednávku. Jelikož jsem objednával zboží značky,kterou nemá každý outdoor obchod tak jsem si chtěl zboží nejdříve prohlédnout,ale vzhledem k tomu,že je tento obchod čistě internetový tak trochu smolíček,ale jinak spokojenost. Kapitola sama pro sebe je pošta a její doručování.

20.05.2019

velmi rychlé bezproblémové jednání

21.01.2019

Rychlé a vstřícné jednání i při výměně velikosti.

14.10.2018

Velice rychlé a přehledné

28.06.2018

Přehlednost Sortiment Opravdu bleskové odeslání a dodání

Můžu jenom doporučit!

30.04.2018

Rychlý, bezproblémový obchod

Velmi rychlé a bez nejmenších problémů. I na mailové dotazy reagují téměř obratem.

29.01.2018

Telefonická konzultace na výborné úrovni

25.06.2017

Velký výběr velikostí i barev, dobré ceny.

Především mě mile překvapilo super rychlé vyřízení objednávky, navíc sandály Keen v barvě a velikosti, kterou jsem těžko sháněla, a za dobrou cenu.

15.06.2017

Sortiment jaký jsem hledal

Rychlý obchod, dobrá komunikace

11.03.2017

Rychlost, komunikace

Velký výběr, dobrá domluva, vše proběhlo bez problémů a rychle. Určitě doporučuji.

11.01.2017

Ochota, rychlost....

V nabídce jsem nenalezla všechny barevné varianty batohů, které skutečně nabízí.

Celkově jsem byla velmi spokojená a obchod mohu doporučit.

21.11.2016

Tento obchod byl jeden z mála, který měl vybrané zboží na skladu, první nákup. Nemám co vytknout. Rychlost, přehlednost.

13.11.2016

Skladové zásoby

Nenašel jsem

Obchod mi nabídl, co ostatní ne, díky skladovým zásobám.

25.09.2016

Byla jsem spokojena. Ač jsem objednávala na poslední chvíli, zboží dorazilo včas, za což obchodu děkuji.

Děkujeme za Váš nákup. Tým Tazz-Sport.cz

12.08.2016

Vřele doporučuji.

Děkujeme za doporučení a vážíme si toho. Tým Tazz-Sport.cz

02.08.2016

levnější než jinde

Děkujeme za Váš nákup. Tým Tazz-Sport.cz

04.07.2016

Velká škoda, že není podstatně více takových e-hopů v ČR, jako je tento e-shop!!! Pak byste se vůbec nemuseli formou dotazníku ptát odběratelů na spokojenost s jejich nákupy ve Vašem e-shopu!! opravdu velmi solidních e-shopŠkoda

Tuto rubriku prosím zrušte, protože není absolutně co vytknout vašemu e-shopu!

Excelentní e-shop včele s panem STACHEM! Škoda, že není více takových pracovníků v e-shopech v ČR!!!

Děkujeme za Váš nákup a za krásnou recenzi. Tým Tazz-Sport.cz

02.07.2016

Skvela komunikace,rychle doruceni

Děkujeme za Váš nákup. Tým Tazz-Sport.cz

23.04.2016

Skvělá komunikace a velmi rychlé dodání zboží.

Doporučuji

20.10.2015

přehledný výběr zboží

-

Dobrý a přehledný výběr a bezproblémové objednání a dodání zboží v krátké lhůtě.

Děkujeme za Vaší recenzi. Tým Tazz-Sport.cz

27.08.2015

vše ok, potřebovala jsem vyměnit velikost bot a nebyl žádný problém!

nic

Super

Děkujeme za Vaší recenzi. Tým Tazz-Sport.cz

06.06.2015

Nelze platit online kreditni kartou, zauctovani bezne transakce trva pomerne dlouho.

Platbu kartou bohužel v brzké době neplánujeme. Tým Tazz-Sport.cz

17.05.2015

Na webu už neplatné informace. Poslali špatné variabilní číslo.

V globálu vše v pohodě.

Za nesrovnalosti se omlouváme a věříme, že celkově byl nákup v pořádku. Děkujeme. Tým Tazz-Sport.cz

14.04.2015

Spokojenost. Děkuji Doporučuji

Nevím

Doporučuji

Děkujeme za Vaší recenzi a doporučení. Tým Tazz-Sport.cz

08.04.2015

spolahlivost,informovanost,pruznost,rychlost

Děkujeme za Vaší recenzi. Tým Tazz-Sport.cz

15.03.2015

rychlost , nabídka , kvalita

nabídka,cena

Děkujeme za Váš nákup. Tým TAZZ-SPORT.cz

09.02.2015

Do obchodu jsem volal o informace a byli mi podány velice ochotně s profesionálním přístupem.

Nevím o žádných

Vřele doporučuji, ochota a profesionalita na pravém místě.

Věříme, že jsme Vám poradili co nejlépe a že budete spokojený s vybraným zbožím. Přejeme příjemné užívání. Tým TAZZ-SPORT.cz

04.02.2015

možnost osobního odběru, dobrá komunikace

nevím o žádných

doporučuji

Děkujeme za Váš nákup a těší nás, že vše proběhlo k Vaší spokojenosti. Tým TAZZ-SPORT.cz

13.01.2015

nabízí produkty značek, které se prodávají za rozumnou cenu možnost osobního odběru

na pobočce v Praze není veškerý sortiment

bezproblémová komunikace na pobočku nebyl problém poslat 3 páry bot na vyzkoušení

Zákazníkovi se snažíme vyjít vstříc a přívést zboží i na vyzkoušení, ale není pro nás momentálně technicky možné vystavit na výdejním místě veškerý sortiment. Třeba se to do budoucna změní :-) Děkujeme. Tým TAZZ-SPORT.cz

28.12.2014

-dobrý přehled o nabízeném zboží

-nemohu okomentovat, nakupovala jsem poprvé

- obchod mohu doporučit i dalším kupujícím

Děkujeme věříme, že Vaše doporučení nesklameme. Tým TAZZ-SPORT.cz

27.12.2014

velice dobrá komunikace rychlé vyřízení objednávky

doporučuji

Děkujeme za Váš nákup a velice nás těší Vaše spokojenost. Tým TAZZ-SPORT.cz

14.12.2014

Dnes není problém koupit stejnou věc u více obchodníků. Problém je komunikace a servis. Tazz - sport je podle mě velice seriózní obchod, který se snaží vyjít zákazníkovi vstříc, byť za cenu, že zůstane bez výdělku. Objednal jsem boty, které shodou okolností někdo zrovna koupil v kamenné prodejně, a protože to byl poslední pár, dostal jsem nabídku bot jiných a o třídu lepších. Samozřejmě za cenu bot, které jsem si původně objednal. A sleva to nebyla zanedbatelná. Takže za mě 100% a bez debat.

Zatím jsem nenašel.

Viz výše

Velice nás těší Vaše spokojenost a přejeme příjemné užívání. Tým TAZZ-SPORT.cz

13.12.2014

Perfektní. Rychle reagovali, obratem po mailu upřesnili mnou požadované údaje o zboží a druhý den po objednání doručili. Skvělá práce.

Děkujeme za recenzi. Jsme rádi, že vše bylo k Vaší spokojenosti a těšíme se na příští spolupráci. Tým TAZZ-SPORT.cz

03.12.2014

Neuvěřitelná rychlost vyřízení objednávky, skvělá komunikace s obchodem. Spokojenost!

Děkujeme za Váš nákup a jsme rádi, že vše proběhlo podle Vašich představ :-) Tým TAZZ-SPORT.cz

20.11.2014

Značku OLANG, která v české republice zatím nemá kamenný obchod. Velmi dobra kvalita a rozumná cena.

Jsme rádi, že jse si značku Olang oblíbili, tak jako my. Rádi nabízíme obuv této značky pro její vysokou kvalitu při velmi příznivé ceně. Tým TAZZ-SPORT.cz

20.11.2014

Jako většina seriózních internetových obchodů.Dostatečnou nabídku sortimentu, pohodlí výběru a rychlost dodání.

Hledal jsem konkrétní produkt a nabídka a cena obchodu se mi zdála korektní

Těší nás Váš spokojený nákup a věříme, že i další bude k Vaší spokojenosti. Tým TAZZ-SPORT.cz

05.11.2014

slušné ceny přehlednost stránek

nevidím žádné

Tuto prodejnu doporučuji, maximální spokojenost.

Děkujeme a věříme, že i příští nákupy budou v pořádku :-) Tým TAZZ-SPORT.cz

03.11.2014

lepší ceny velký výběr přehlednost správný popis zboží

Děkujeme za Váš spokojený nákup. Tým TAZZ-SPORT.cz

14.10.2014

V mém případě - široká nabídka obuvi Olang, osobní přístup k zákazníkovi, schopnost poradit s výběrem.

Pražská výdejna zboží je trochu "zapadlá" v suterénu a je třeba trochu hledat.

Dobrý den, děkujeme za Váš nákup a věříme, že ostatní služby vynahradí "zapadlé" místo na Praze 1 :-) Tým TAZZ-SPORT.cz

12.10.2014

nad průměr

zkušenost velmi dobrá, obchod bych doporučil.

Děkujeme velice. Doporučení je vždy tou nejlepší reklamou :-) Tým TAZZ-SPORT.cz

03.10.2014

I přes to,že obchod měl již zboží vyprodané,snažil se kontaktovat výrobce,aby zboží zajistil. Takže doporučuji !

Děkujeme. Pokud je to možné, snažíme se zákazníkovi vyjít vstříc. Tým TAZZ-SPORT.cz

25.09.2014

Možnost osobního odběru na několika pobočkách v ČR Dobrá komunikace

xx

Dobré ceny, dobré zboží, skvělá dostupnost (v případě osobního odběru), dobrá komunikace v případě změny atp. Děkuji

Děkujeme za Váš nákup. Osobní odběr je možný i bez předchozího objednání. Tým TAZZ-SPORT.cz

25.09.2014

Přehledné webové stránky, krátká dodací lhůta, super!

Velice děkujeme za Váš nákup a přejeme spokojené užívání. Tým TAZZ-SPORT.cz

22.09.2014

Rychlost a ochota komunikovat i po telefonu na dotazy.

Rozhodně doporučuji.

Děkujeme a těšíme se na další spolupráci. Tým TAZZ-SPORT.cz

16.09.2014

Skvělá domluva rychlé jednání, celková spokojenost.

Děkujeme za Vás nákup. Tým TAZZ-SPORT.cz

09.09.2014

Mile jsem byl překvapen opravdu rychlostí přepravy . Vše dorazilo v pořádku .Doporučuji

Jme rádi, že vše dopadlo nadočekávání a budeme se těšit na příště. Tým TAZZ-SPORT.cz

20.08.2014

česká firma doporučení přátel

kladné recenze přátel zkušenosti dobré ano

Děkujeme za Váš nákup a velice si ceníme doporučení Vašich přátel, jelikož je to nejlepší reklama, která navíc potěší. Přejeme příjemné užívání. Tým TAZZ-SPORT.cz

19.08.2014

Velký sortiment např. barevné varianty zboží

O žádných nevím

Určitě mohu doporučit. Horší způsob balení zboží pro přepravu. Batoh dorazil ovinutý pouze PVC folií, což mě zarazilo, nicméně vpořádku.

Děkujeme za recenzi a Váš nákup. Igelitové balení se nám osvědčilo, jelikož jsou nižší náklady na materiál i na poštovné než je u papírových kartónů a nikdy jsme neměli problém s poškozením zboží. Tým TAZZ-SPORT.cz

11.08.2014

nízká cena bezproblémová komunikace výdejní místo v Praze nedaleko Národní třídy

Děkujeme za Váš spokojený nákup a těšíme se na další spolupráci. Tým TAZZ-SPORT.cz

02.08.2014

Výborná a rychlá komunikace

Chybí tabulka velikostí

Spokojenost

Velice děkujeme za Váš nákup a spokojenost. S tabulkami velikostí je to složité. Pokud existují, má je na svých webových stránkách výrobce a pokud ne, není v našich silách přeměřit všechny výrobky. Ale určitě není problém na žádost jakýkoliv rozměr přeměřit a zaslat emailem. Tým TAZZ-SPORT.cz

02.07.2014

Dobrá dostupnost v centru Prahy

Skromné prostory a slušné jednání...

Děkujeme za Váš nákup :-) u prostor nám šlo především o dobrou dostupnost metrem, tramvají i autem, ze všech směrů. Tým TAZZ-SPORT.cz

01.07.2014

- velmi prijemna a rychla komunikacia - rychle dorucenie aj na Slovensko - vyhodna cena

- ziadne

Tento obchod mozem len odporucit, sice sa jednalo o moj prvy nakup, bol som vsak nadmieru spokojny a urcite sa sem vratim. Pribaleny darcek k objednavke bol velmi prijemnym potesenim k uz celkovej spokojnosti s objednavkou.

Děkujeme za pochvalnou recenzi a věříme, že budete takto spokojený i při příštích nákupech ;-) Tým TAZZ-SPORT.cz

23.06.2014

Při reklamaci korektní jednání, rychlé vyřízení reklamace.

Přehlednost rozhraní eshopu je dost nízká.

Ačkoli webové rozraní eshopu může zprvu spíše odradit, plynoucí komunikace v případě problematické kvality zbozí vše vyvažuje na tu správnou stranu - ve prospěch zákazníka.

Děkujeme za Váš nákup a recenzi. Nové stránky jsou již v řešení a měli by být v provozu nejpozději do několika málo měsíců. Tým TAZZ-SPORT.cz

18.06.2014

vše ok, takto by to mělo vypadat

Ceníme si Vaší spokojenosti a děkujeme za nákup. Tým TAZZ-SPORT.cz

12.06.2014

vyhovující výhody

už se nepamatuju

souhrnně

Děkujeme za Váš nákup a recenzi. Tým TAZZ-SPORT.cz

12.06.2014

Poměrně drahé poštovné

Děkujeme za Váš nákup. Poštovné máme stanovené dle cen České Pošty. Tým TAZZ-SPORT.cz

11.06.2014

skvělá komunikace poměrně rychlé vyřízení (to že dodání pak poště trvalo týden je věc druhá)

poštovné se platí bez ohledu na cenu objednávky (žádné "nad 2000 neplatíte poštovné")

Pán mi téměř okamžitě odpověděl na email i v pátek večer, byl ochotný doplnit info ke zboží. Široká nabídka. Nutno do ceny pro porovnání zahrnout poštovné, jestli se nákup pořád vyplatí.

Děkujeme za Váš nákup a těší nás Vaše spokojenost s rychlostí i komunikací. Globálně poštovné zdarma nemáme, ale nabízíme ho k jednotlivým výrobků, kde je to finančně možné. Tým TAZZ-SPORT.cz

03.06.2014

spolehlivost, výborná komunikace a ochota a rychlost při výměně velikosti

žádné jsem nezjistila

spolehlivý, rychlý, dobré ceny, výborná komunikace

Děkujeme za Váš nákup a pochvalnou recenzi ;-) Tým TAZZ-SPORT.cz

23.05.2014

rychlost, kvalita

snad nic

Takhle by to mělo vypadat...

Děkujeme :-) Tým TAZZ-SPORT.cz

21.05.2014

Nákup v pořádku,ochota,rychlé dodání,určitě doporučuji a ráda zde zas nakoupím.

Děkujeme a těší nás Vaše spokojenost ;-) Tým TAZZ-SPORT.cz

19.05.2014

Ve čtvrtek jsem zboží objednala, hned v pátek zaplatila a čekala.. Ve sředu jsem nevydržela a psala e-mail o trekovací číslo, načež mi obratem volali zpět, že zboží nestihli odeslat v úterý, takže ho posílají ve středu a ve čtvrtek jsem ho opravdu měla doma. Naprosto bezproblémový obchod a pokud se naskytne příležitost, určitě nakoupím znovu. Mohu doporučit.

Děkujeme za Váš nákup a jsme rádi, že vše proběhlo k vaší spokojenosti. Tým TAZZ-SPORT.cz

26.04.2014

Vyšší poštovné - nesmyslné poplatky za balík do ruky.

Dobrý den, ceny poštovného určujeme podle České Pošty, takže pokud se Vám zdá jejich cena příliš vysoká, je nutné se obrátit na Českou Poštu proč tomu tak je. Tým TAZZ-SPORT.cz

04.04.2014

Kupoval jsem trekovou obuv. Pdobnou jsem jinde nenašel. Zdá se dobrý poměr vzhled/kvalita/cena.

Zdál se dobrý přístup, ochota komunikovat při nejasnostech. Rychlost.

Děkujeme za Váš nákup. Zboží se snažíme vybírat, tak aby splňovalo určitý standart a předcházet tak reklamacím a nespokojenosti ze strany zákazníka. Rádi poradíme před nákupem o vhodnosti zboží či velikosti. Tým TAZZ-SPORT.cz

31.03.2014

dobry vyber rychlost

zadne

dobry kontakt pohodovost v odpovedi na maily,dotazy,rady doporucuji

Děkujeme za nákup a těšíme se na příští spolupráci ;-) Tým TAZZ-SPORT.cz

24.03.2014

Rychlé vstřícné jednání, bohužel budem měnit velikost, doufám, že i nadále bude jednání v rámci možností stejně rychlé.

Nevím.

hodnotím jako velmi dobrý.

Děkujeme za nákup. Ne vždy se podaří zvolit ideální velikost nebo střih, ale není problém vyměnit za vhodnější. Tým TAZZ-SPORT.cz

23.03.2014

cena, velký výběr hledaného zboží (dětské pohorky), přehledné charakteristiky

nevím, nezaznamenala jsem

spokojenost

Děkujeme za objednávku a jsme rádi, že jste našla co jste hledala :-) Umíme kvalitně obout dospěláky i potomky :-) Tým TAZZ-SPORT.cz

18.03.2014

Příjemné jednání rychlost příznivá cena

Na žádné jsem nepříšel

obchod můžu doporičit

Děkujeme za Váš nákup a za doporučení ;-) Tým TAZZ-SPORT.cz

11.03.2014

Vše proběhlo v pořádku, koupila jsem si zde batoh, ten dorazil rychle, takže doporučuji.

Děkujeme za Váš nákup a těšíme se na příští spolupráci. Tým TAZZ-SPORT.cz

03.03.2014

Ochotná paní v e shopu. Volala jsem pro ověření, jestli mi může změřit délku kalhot, atd... Ještě jednou ji děkuji, manžel byl z dárku nadšený.

Děkujeme za Váš nákup a jsme rádi, že se povedlo vybrat ;-) Tým TAZZ-SPORT.cz

25.02.2014

Skladové zásoby a šíře sortimentu

Snažíme se mít veškeré nabízené zboží skladem a s tím i poskytovat rychlé dodání. Děkujeme za Váš nákup. Tým TAZZ-SPORT.cz

21.02.2014

Rychlost a kvalita

nevím

vše bez problémů.

Děkujeme a těšíme se na příští spolupráci. Tým TAZZ-SPORT.cz

24.01.2014

Stránky působí nedůvěryhodně, ale vše bylo OK.

Děkujeme za Váš nákup a těší nás Vaše spokojenost. Škoda, že jste neuvedl proč na Vás náš obchod působí nedůvěryhodně a z čeho plynou vaše obavy, mohli jsme se tomu třeba více věnovat a vylepšit jeho působení ;-) Tým TAZZ-SPORT.cz

23.01.2014

rychlost dobrá cena přehlednost stránek

nevím

doporučuji

Děkujeme a těší nás Vaše spokojenost. Tým TAZZ-SPORT.cz

16.01.2014

-velmi dobrá komunikace obchodu se zákazníkem -široká nabídka zboží -rychlost dodání

-nevím

-rychlý,bezproblémový obchod,skvělá komunikace se zákazníkem -ráda objednám zas

Snažíme se, aby bylo nakupovaní pro zákazníka příjemné a zároveň, dostal informace potřebné ke správnému rozhodnutí. Děkujeme. Tým TAZZ-SPORT.cz

23.12.2013

levnější zboží než v kameném obchodě, nemusím lítat po obchodech

Super

Děkujeme za Váš nákup. Tým TAZZ-SPORT.cz

22.12.2013

velký výběr outdoor zboží za rozumné ceny, možnost vyzvednutí na výdejním místě

nemám žádné připomínky

příjemné nakupování, dobrá komunikace s obchodem, dobré ceny, rychlost dodání

Děkujeme za Váš nákup a vynasnažíme se, aby byl i příští nákup k Vaší spokojenosti :-) Tým TAZZ-SPORT.cz

19.12.2013

Flexibilita v komunikaci se zákazníkem

Děkujeme za Váš nákup :-) Tým TAZZ-SPORT.cz

17.12.2013

Skvělá spolupráce,ochota a kvalita zboží i služeb.

Děkujeme a těší nás Vaše spokojenost. Dobrá oboustranná spolupráce je základem každého dobrého obchodu ;-) Tým TAZZ-SPORT.cz

17.12.2013

příznivá cena dobré recenze ostatních zákazníků

Děkujeme za Váš nakup :-) Tým TAZZ-SPORT.cz

17.12.2013

Přehledný obchod, příjemná komunikace, spousta zboží, příznivé ceny.

-

Určitě doporučuji!

Děkujeme za Vaše doporučení ;-) Tým TAZZ-SPORT.cz

10.12.2013

Přehlednost stránek Široký výběr

Děkujeme za Váš nákup. Sortiment se snažíme držet široký, ale taky předem již předvybraný a nabízet tak výrobky, které mají co nejlepší poměr cenu/užitek(kvalitu). Tým TAZZ-SPORT.cz

10.12.2013

výborná komunikace

Dobrá komunikace je základem každého dobrého obchodu ;-) Děkujeme za Váš nákup a těšíme se na příští spolupráci. Tým TAZZ-SPORT.cz

09.12.2013

Zboží do druhého dne,super

.. nač to protahovat ;-) Děkujeme za Váš nákup :-) Tým TAZZ-SPORT.cz

09.12.2013

výborná komunikácia-priebežné informácie o vybavovaní objednávky a rýchlosť dodania na Slovensko

nezistila som

maximálna spokojnosť

Těší nás Vaše spokojenost. Děkujeme. Není problém s dodáním na Slovensko v poměrně krátkém čase. Pošto dodává obvykle nejpozději do týdne a tím, že máme i slovenský účet, tak ani převod nezabere žádný čas a navíc je to bez mezinárodních transakčních poplatků. Tým TAZZ-SPORT.cz

08.12.2013

Zbozi bylo bleskově připravené, bylo možné vyzvednout osobne.

Omezená výdejní doba.

Celkově spokojenost.

Děkujeme za Váš nákup :-) Výdejní dobu prodlužovat nebudeme. Jednak je možnost se domluvit na téměř jakémkoli čase, jelikož se na firmě vyskytuje někdo skoro po celý den a pak není o osobní odběr až takový zájem a většina pražských i bydlících v těsné blízkosti výdejního místa raději volí dodání poštou do domu ;-) Ale určitě není problém si telefonicky domluvit i termín mimo otvírací dobu a pokud to bude možné, vyjdeme vstříc. Tým TAZZ-SPORT.cz

Up | Print

!_pri poskytovani sluzeb nam pomahaji soubory cookie. pouzivanim nasich sluzeb vyjadrujete souhlas s nasim pouzivanim souboru cookie._!   More information